Otkazana premijera Betmena u Parizu

Posle današnje pucnjave na premijeri novog filma o Betmenu u blizini Denvera, u kojoj je poginulo 12 ljudi, a najmanje 50 povređeno, otkazana je premijerna projekcija tog filma u Parizu, koja je trebalo da bude održana večeras.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 20.07.2012.

14:33

Default images

Kristofer Nolan, Kristijan Bejl, En Hetavaj i Morgan Frimen rešili su da pored otkazivanja premijere u Parizu takođe otkažu sve pres konferencije i intervjue za medije nakon što su saznali za ubistva u Denveru.

SAD: Masakr na premijeri novog Betmena

Novinari, koji su pre podne došli u pariski hotel "Bristol" da intervjuišu ekipu filma "Uspon mračnog viteza", uzalud su čekali da postave pitanja, pošto je premijera filma iznenada otkazana, posle krvoprolića na premijeri istog filma koje je naoružani maskirani napadač jutros izazvao u bioskopu u gradu Aurora u Koloradu.

Premijera u Parizu trebalo je da bude održana večeras, ali je filmska kuća „Warner Bros“ rešila da je odloži do daljnjeg.

Za sada, ni Nolan, ni ostali članovi ekipe nisu dali nikakav komentar kao ni informaciju da li će još neka premijera poslednjeg Nolanovog filma biti odložena.

Prethodna premijerna projekcija novog filma o Betmenu održana je u ponedeljak u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: