Završeno snimanje "Hobita"

Snimanje dugo očekivanog filma reditelja Pitera Džeksona "Hobit", završeno je, a svetska premijera još jednog ostvarenja koje je zasnovano na literarnom delu Dž. R. R. Tolkina planirana je za polovinu decembra.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 07.07.2012.

11:51

Default images

Vest o završetku snimanja i svoje zadovoljstvo što je ceo posao prošao bez većih problema, reditelj Piter Džekson je objavio juče (6. jula) na Fejsbuku.

"Danas nakon 266 dana snimanja pala je poslednja klapa za "Hobita". Hvala fantastičnoj ekipi što smo stigli do cilja i svima koji su nam pružali podršku. Sledeće stanica-soba za montažu!", sa neskrivenim oduševljenjem je napisao Džekson.

Nedavno je saopšteno da će "Hobit" imati svoju pretpremijeru u novembru na Novom Zelandu, pre nego što 14. decembra bioskopi u svetu budu počeli da ga prikazuju. Film "The Hobbit: An Unexpected Journey" tako će na Novom Zelandu gledaoci moći da vide tačno 2 sedmice ranije od gledalaca u ostalom delu sveta, 28. novembra.

Džekson je tim povodom izjavio da smatra da zaista u svetu ne postoji bolje mesto od Velingtona na Novom Zelandu, u kome će se gledoci po prvi put susresti sa novim avanturama likova koje je stvorio DŽ. R. R.Tolkin.

U filmu "The Hobbit: An Unexpected Journey" Martin Frimen igra Bilba Baginsa, a pored njega na glumačkom spisku su i Ian Mekelen, Ilajdža Vud, Endi Serkis, Orlando Blum, Evanđelina Lili, Bret Mekenzi i Kejt Blančet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: