U planu film o Guns N' Roses

Nekadašnji bubnjar grupe "Guns N' Roses" Met Sorum odlučio je da napiše scenario za film o usponu i padu ovog legendarnog benda.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2012.

16:01

Default images

Met Sorum, koji se priključio bendu tokom snimanja dvostrukog albuma "Use your illusion" želi da ispriča priču o Guns N' Roses jer "Holivud nikada nije snimio dobar rokenrol film". Sorum dodaje da su jedino filmovi Walk The Line i The Doors donekle uspeli da uhvate duh rokenrola u svojim pričama.




“Ako pogledate neki od tih tradicionalnih rok filmova, poput filma "Rock Star" sa Markom Volbergom, to su sve gluposti”, kaže Sorum, a prenosi sajt NME.

Film bi trebalo da prati bend od samog početka karijere, pa do sukoba sa Ekslom Rouzom i odlaska kompletne postave tokom rada na poslednjem albumu benda "Chinese Democracy".

Sorum navodi da trenutno vodi pregovore sa “nekoliko velikih ljudi”. Spekuliše se bi snimanje moglo da počne već sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: