Nindža Kornjače postaju vanzemaljci

Producent novog filma o Nindža Kornjačama Majkl Bej odlučio je da “malo“ promeni originalnu priču što je naljutilo ljubitelje legendarnog crtaća.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2012.

19:02

Default images

Po novom scenariju, Donatelo, Rafaelo, Leonardo i Mikelanđelo nisu postali nindže tako što su kao mali bili izloženi radioaktivnom otpadu, oni su sada - vanzemaljci.

Ova izmena je izazvala negativne reakcije fanova crtaća i filmova o Nindža kornjačama, ali i Robija Rista, glumca koji je pozajmljivao glas Mikelanđelu u originalnim filmovima.

"On sodomizuje nasleđe", rekao je Rist.

Producent je, pak, rekao da će nove kornjače biti "duhovite i da će se svideti svima". "Kada pogledaju ovaj film, klinci će poverovati, jednog dana, da ove kornjače zaista postoje, jednom kad završimo s filmom", rekao je Bej.

Bej je dodao da će ova priča biti bolja i kompleksnija nego što zvuči.

Film bi trebalo da stigne u domaće bioskope na Božić sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: