Snima se peti nastavak "Sam u kući"

Američka TV mreža "ABC family" najavila je novi, peti nastavak popularne franšize "Sam u kući", a kako prenosi holivudska štampa, film "Alone in the Dark" (Sam u mraku) biće premijerno prikazan za Božić 2012. godine.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 17.03.2012.

15:26

Default images

Junak filma je osmogodišnji Fin (Kristijan Martin) koji je ubeđen da njegovu kuću opsedaju duhovi.

Zajedno sa svojom sestrom (Džodel Ferland), s kojom je ostao sam u kući dok su im roditelji na drugom kraju grada, on postavlja zamke kako bi uhvatio duhove, ali će u njih zapravo upasti lopovi koje igraju Malkolm Mekdauel, Debi Mazar i Edi Stipls.

Film "Sam u kući" sa Makulijem Kalkinom u naslovnoj ulozi snimljen je 1990, a dve godine kasnije pojavio se i nastavak sa istim glumcem.

Oba filma su doživela ogroman uspeh.

Treći nastavak, u kojem je jednu od uloga imala i mlada Skarlet Johanson, snimljen je 1997. i takođe je privukao zapaženu pažnju publike. Četvrti nastavak, snimljen kao TV film, prikazan je 2002.godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: