FEST i u Novom Sadu

U okviru 40. međunarodnog filmskog festivala – FEST-a, u Novom Sadu će od 25. februara do 5. marta, biti prikazano 20 ostvarenja koja su obeležila proteklu godinu, najavili su iz novosadske “Arene sinepleks“ .

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.02.2012.

14:29

Default images

Festival će otvoriti film “Drvo života“ Terensa Malika (Terrence Malick), koji je lane bio nagrađen u Kanu Zlatnom palmom a publika će moći da vidi i novo ostvarenje Pedra Almodovara “Koža u kojoj živim“, “Čeličnu ledi“ u režiji Filide Lojd (Phyllida Lloyd) i film “Krvoproliće“ Romana Polanskog.

Filmovi sa FEST-a, u salama “Arene sinepleks“, biće prikazivani u premijernim terminima od 19 i 22 sata a moći će da se pogledaju i u repriznim terminima narednog dana od 16 i 17 časova.

Cena katare za premijeru je 300 a za reprizu 200 dinara. Od ove godine publika može da kupi i komplet od deset ulaznica za projekcije glavnog programa, po sniženoj ceni od 2.700 dinara.

Na jubilarnom FEST-u, koji će biti otvoren u beogradskom Sava centru 24. februara, biće prikazano više od 70 filmova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: