Branimir Brstina će biti novi Šojić

Glumac Branimir Brstina biće, umesto Milana Gutovića, novi glavni junak serije “Bela lađa“ Siniše Pavića, navode mediji.

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 15.12.2011.

13:39

Default images

Snimanje šestog ciklusa serije je počelo, a prva od deset epizoda emitovaće se u januaru, najavljuje RTS.

Glumac Milan Lane Gutović više neće igrati lik Šojića u seriji Siniše Pavića jer, kako navode iz RTS-a, Gutović je postavio neprihvatljive uslove za dalju saradnju.

,,Milan Gutović, koji glumi lik Šojića u seriji ''Bela lađa'' u pregovorima sa RTS-om o nastavku saradnje u sledećoj sezoni postavio je finansijske uslove koje Javni medijski servis Srbije u ovim vremenima smatra neprihvatljivim", navedeno je u saopštenju.

RTS navodi da se radi o 7.000 evra za dva dana snimanja, odnosno 9.000 evra za tri dana snimanja po epizodi.

Iz Javnog servisa napominju da će se novih deset epizoda "Bele lađe" biti završeno sa standardnom glumačkom postavom, scenaristom Sinišom Pavićem i rediteljima Mišom Vukobratovićem i Ivanom Stefanovićem.

,,Gutoviću želimo dobro zdravlje i nastavak uspešne karijere", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: