Kupite Kolina Ferta na aukciji!

Britanski glumac Kolin Fert (Collin Firth) ponudiće sebe jednom od svojih obožavalaca na dobrotvornoj aukciji 6. decembra, objavio je američki magazin “Pipl“ (People).

Kultura

Izvor: Beta

Sreda, 23.11.2011.

11:59

Default images

Junak "Dnevnika Bridžet Džons" udružio se sa dobrotvornom organizacijom Oksfam Amerika i organizovao akciju za prikupljanje novca za borbu protiv siromaštva.

Pobednik na aukciji imaće mogućnost da sa jednim prijateljem upozna Kolina Ferta na premijeri filma "Dečko, dama, kralj, špijun" 6. decembra u Los Anđelesu, a dobiće i ulaznice za zabavu povodom premijere u hotelu Šato Marmon.

Fert je rekao da on lično ne bi želeo da se sastane ni sa jednim svojim idolom pošto se, kako je objasnio, "prilično izgubi" kada se nađe u društvu nekoga koga veoma ceni.

"Veliki sam obožavalac ličnosti iz sveta muzike i literature. Ako sam nečiji veliki fan, više volim da se držim na bezbednom odstojanju jer ne znam šta ću uraditi", dodao je.

Kolin Fert je nedavno dobio ponudu da glumi u rimejku južnokorejskog filma "Stari momak" iz 2003, koji će režirati Spajk Li.

Film "Dečko, dama, kralj, špijun", po romanu Džona Le Karea, ranije je ove godine bio najgledaniji film u britanskim bioskopima, a u SAD će početi da se prikazuje 9. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: