Svetski hit Sumrak na DVD-u

Distributerska kuća "Tuck" saopštila je da je u prodaji od 16. septembra nalazi i dvd filma „Sumrak”, koji je stekao status globalnog kulturnog fenomena.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.09.2009.

14:14

Default images

Bela Svon (Kristin Stjuart) je oduvek bila nekako drugačija i nikada nije marila da se uklopi sa trendi devojkama u Feniks gimnaziji.

Kada se njena majka ponovo uda i pošalje Belu da živi sa njenim ocem u malom kišnom gradu Forks u državi Vašington, ona ne očekuje promenu. Ali tamo, ona upoznaje misterioznog i očaravajuće zanosnog Edvarda Kalena (Robert Petinson), dečaka kakvog do sada nije srela. Inteligentan i domišljat, on poznaje njenu dušu.

Uskoro, Bela i Edvard se upuštaju u strastvenu i neuobičajenu romansu. Edvard može da trči brže od planinskog lava, može da zaustavi auto u pokretu svojim golim rukama – i nije ostario od 1918. godine.

Kao i svi drugi vampiri, on je besmrtan. Ali on nema očnjake, niti se hrani ljudskom krvlju, jer su Edvard i njegova porodica jedinstveni među vampirima u njihovom načinu življenja. Za Edvarda, Bela je ono na šta je čekao 90 godina – njegova srodna duša. Ali što se više zbližavaju, to se Edvard više mora odupreti privlačnosti njenog mirisa, kako bi sputao primarne nagone svoje vrste. Ali šta će se dogoditi kad Lorent i Džejms, smrtni neprijatelji porodice Kalen dođu u grad u potrazi za Belom?

Glavne uloge u filmu "Sumrak" tumače: Kristin Stjuart, Robert Patinson, Bili Berk, Peter Dačineli, Elizabet Rizer, Niki Rid i drugi, dok režiju potpisuje Ketrin Hardvik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: