Orkestar u gostima na DVD-u

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2009.

14:06

Default images

Distributerska kuća "Cinears" objavila je ovih dana DVD izdanje filma “Orkestar u gostima”, koji je osvojio preko 35 međunarodnih filmskih nagrada, a kod nas sa velikim uspehom prikazan na proslogodisnjem "FEST-u".

U novom DVD kolu "Cinearsa", koje se u prodaji nalazi od 18. maja, našli su se još i naslovi "Smrtonosni trkači", "Kad nešto voliš" i "Fantomska podmornica".

ORKESTAR U GOSTIMA (THE BAND’S VISIT)

Žanr: komedija
Režija: Eran Kolirin
Uloge: Sasson Gabai, Ronit Elkabetz, Saleh Bakri, Khalifa Natour
Trajanje: 83 min.

DOBITNIK PREKO 35 MEDUNARODNIH FILMSKIH NAGRADA

„Suviše dobar da biste ga propustili! Iskreno komican i dirljiv!“ – Karen Durbin, ELLE

„Sitne pobede u ljudskim meduodnosima ostvarene kroz univerzalni jezik životne strasti i muzike“ – Sam Ashurst, TOTAL Film

Sasvim običan dan. Bend egipatske policije stiže u Izrael povodom otvaranja arapskog kulturnog centra. Problem nastaje kada ih niko ne dočeka. Jer, stigli su u pogrešan grad. Dok čekaju prvi jutarnji autobus do pravog odredišta, svaki od članova benda pokušaće da se na najbolji mogući način sporazume sa lokalnim stanovništvom. Uslediće sasvim posebna noć, puna, tako običnih, ali i veoma razotrkrivajućih, toplih ljudskih priča. Izgubljeni bend u izgubljenom gradu. I niko ih nije primetio. Ali to nije ni bitno!

SMRTONOSNI TRKAČI (DEATH RACERS)

Žanr: akcija
Režija: Roy Knyrim
Uloge: Violent J., Shaggy 2 Dope, Scott Levy
Trajanje: 90 min.

NECENZURISAN, NEVEROVATAN!

Ovde se ne radi o brzini... Ovde se radi o krvi! Ovo nije film o trkama i brzini! Ovo je film o ubijanju i neprestanoj želji za krvlju na cross-country trkama...

KAD NEŠTO VOLIŠ (MAKE IT HAPPEN)

Žanr: muzicki
Režija: Darren Grant
Uloge: Mary Elizabeth Winstead, Tessa Thompson, Riley Smith
Trajanje: 86 min.

NOVA PLESNA SENZACIJA OD STVARALACA FILMOVA „STEP UP“ I „SAVE THE LAST DANCE“

SLUŠAJ MUZIKU. OSETI RITAM.

Čikago... veličanstveni bluz i džez klubovi... Stare gradske plesne dvorane suočiće se sa novom generacijom talentovanih mladih igrača. Jedna od njih je i Lauren Kirk.

Napustivši rodno mesto, nošena talentom i snovima, lepa Lauren susreće se sa novim, senzualnim i uzbudljivim svetom burlesknog plesa. A u tom novom svetu čeka je mnogo truda, ljubavi i mogućnosti da napravi nešto veliko od sopstvenog života... Na njoj je da pokuša...

FANTOMSKA PODMORNICA (PHANTOM BELOW)

Žanr: akcija
Režija: Brian Trenchard-Smith
Uloge: Adrian Paul, Catherine Dent, Mathew St. Patrick
Trajanje: 95 min.

NEKA KONACNA BITKA POČNE!

U hladnim teritorijalnim vodama Severne Koreje, američku podmornicu iznenađuje napad misteriozne oklopnjače i zamalo je potapa. Kapetan podmornice Bart Hablej, suočava se sa posledicama tog napada na vojnom sudu. Mogućnost da se spasi, je novi zadatak koji ga vraća u daleka mora Severne Koreje, gde će pokušati da otkrije ko stoji iza napada. Fantomska podmornica je, ipak, teži zalogaj nego što je mislio... Ili možda nije...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: