Nadzirači

Režija : Zack Snyder
Uloge :Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Carla Gugino, Jackie Earle Haley, Stephen McHattie, Jeffrey Dean Morgan, Patrick Wilson
Start: 16. april

Kultura

Izvor: B92

Subota, 07.03.2009.

17:08

Default images

Legendarni, višestruko nagrađivani strip DC Comicsa “WATCHMEN” (NADZIRAČI) dobio je i svoju filmsku verziju u režiji Zeka Snajdera (300).

Radnja ovog kompleksnog, misterioznog ostvarenja smeštena je u 1985. godinu, gde su kostimirani superjunaci stvarnost, a Amerika se nalazi rubu nuklearnog rata sa Sovjetskim Savezom.

Kada jedan od njegovih bivših kolega bude ubijen, odlučni član odbora za građansku samozaštitu Roršah, kuje zaveru kojom želi da ubije i diskredituje sve nekadašnje i sadašnje superheroje.

On se ponovo povezuje sa bivšom legijom za borbu protiv kriminala – skupinom ološa, bivših superheroja, od kojih samo jedan ima istinske moći, i sa njima sklapa uznemirujući pakt, koji će promeniti njihovu prošlost i imati stravične posledice po budućnost. Njihova misija biće da nadziru čovečanstvo...ali ko će nadzirati Nadzirače?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: