Kroz svetlo i tamu – spremite se za maskenbal u KST

Izvor: B92
Podeli
foto: KST/Promo
foto: KST/Promo

Kao i svake godine, maskenbal će se održati na preko 10 stejdževa, a izvošači će biti poznati uskoro. Prvi krug online rezervacije karata održaće se u petak od 20h preko sajta kluba, a potrebno je imati samo člansku kartu kluba, koju svaki student može besplatno da izvadi u KST-u, radnim danima od 10-17h, kao i od srede do subote posle 23h.

Posle toga sledi još jedan krug online rezervacija, a nakon toga karte idu u slobodnu prodaju. Prethodnih godina, preko polovine kontigenta karata za maskenbal rasprodato je za samo nekoliko minuta kroz online rezervacije.

Kao i svake godine, i sam plakat će kreirati zajednica.

Otvoren je konkurs za temu plakata, a predlog plakata (informacije na samom plakatu možete koristiti sa bilo kog starog) poslati na maskenbal@kst.org.rs u jpg ili png formatu do 20. novembra. Format je – dve boje i 68x86cm, a najbolji predlozi dobijaju karte za maskenbal.

Prati B92 na Viberu

Ostalo

Ristovski: Umetnici ne treba da se opterećuju dnevnom politikom

Lazar Ristovski uspešno radi na više koloseka. U dugogodišnjoj karijeri ostvario je mnoge značajne uloge u filmovima, TV serijama, dramama, igrao je u pozorišnim predstavama, producent je, reditelj i pisac. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a u rodnom selu u Vojvodini ustanovio je festival debitantskog filma.

Ostalo nedelja 12.11. 12:22 Komentara: 36
strana 1 od 771 idi na stranu