Sa Buletom, Cvijom i Draganom na 15. Beer Fest

Organizatori su predstavili spot za ovogodišnji 15. Belgrade Beer Fest, koji će se održati od 16. do 20. avgusta na Ušću.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.07.2017.

08:20

Sa Buletom, Cvijom i Draganom na 15. Beer Fest
Foto: Promo

Reklamni spot koji posetioce poziva da dođu na Ušće, podseća na poznatu sekvencu iz tramvaja iz kultnog ostvarenja “Oktoberfest”, a akteri filmske priče Svetislav Goncić i Zoran Cvijanović, u gotovo indentičnom kadru, poći će umesto u Minhen, sa putnicima iz tramvaja, put beogradskog festivala.

I to ne slučajno, jer se ove godine navršava trideset godina od premijere filma, a Belgrade Beer Fest slavi 15 rođendan.

Snimanje spota omiljene beogradske glumce podsetilo je na lepe uspomene iz vremena nastajanja filma, a glavnom junaku filmske priče Svetislavu Buletu Gonciću naročito se dopala saradnja sa Draganom Mićalović, promo licem ovogodišnjeg festivala.

„Super je ideja da se u spotu povežu dve priče, nas malo starijih i ovih mladih, kao i da se svi zajedno možemo odlično provesti na jednom mestu – na Beer Festu“, poručio je Bule.

U jubilarnoj godini, organizatori Belgrade Beer Festa obradovaće goste bogatim muzičkim programom, širokom paletom pivskih brendova i novim festivalskim zonama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: