Martin: 2016. sam režirao ja

Ovu godinu mnogi će pamtiti kao turobnu, s obzirom na to da su preminuli neki od najvećih muzičkih i filmskih velikana našeg doba.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

13:25

Martin: 2016. sam režirao ja
Foto: Gettyimages

Izgleda da je pisacpisac Džordž Martin već početkom godine naslutio kako će se stvari odvijati, pa ju je započeo prigodnim tvitom.

Kako junacima svojih dela često oduzima živote, našalio se sa korisnicima Tvitera da je on lično režirao 2016. Kako vesti o smrtima slavnih tokom godine nisu prestajale da stižu, pisac je nedavno potvrdio januarski tvit.

"Žao mi je", napisao je. Martinov serijal “Pesma leda i vatre“, po kojem je snimana serija “Igra prestola”, jedna je od najčitanijih epskih fantazija današnjice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: