Džordž R. R. Martin: Lepo sam vam rekao da zima dolazi

Zima je konačno došla i to ne samo u Vesteros, nego i SAD, smatra pisac knjiga “Pesma leda i vatre” po kojima je snimana serija “Igra prestola”.

Kultura

Izvor: Huffington Post

Četvrtak, 10.11.2016.

11:38

Džordž R. R. Martin: Lepo sam vam rekao da zima dolazi
Foto: Gettyimages

Džordž R. R. Martin na predsedničkim izborima podržavao je Hilari Klinton i zbog pobede Trampa s javnošću je podelio ogorčen post na društvenim mrežama naslovljen sa “Predsednik koji hvata za p****”.

Tramp je bio najmanje kvalifikovani predsednički kandidat ikad nominovan od neke veće partije. U januaru će postati najgori predsednik u američkoj istoriji i opasno nestabilan igrač na svetskoj sceni. Tokom naredne četiri godine naši problemi će postati mnogo, mnogo gori”, napisao je Martin.

Za kraj ovog mračnog predviđanja, slavni pisac je napisao: “Zima dolazi. Rekoh vam”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: