Neda Arnerić: Dobro sam i vraćam se na scenu

Neda Arnerić će 14. i 15. juna zaigrati u Zagrebačkom kazalištu mladih, pišu "Novosti". Rekla je i da se oseća mnogo bolje i da oporavak posle nezgode napreduje odlično.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

11:14

Neda Arnerić: Dobro sam i vraćam se na scenu
Foto: YouTube Screenshot

Piše: Jelena Matijević

Izvor: Novosti.rs

Samo mesec dana posle pada s terase svog stana, Neda Arnerić će izaći pred publiku.

"Odlično sam", rekla je za "Novosti" Neda. "Najviše vremena provodim u svom stanu u Beogradu, a počela sam i da izlazim u kratkotrajne šetnje. Biće bolje."

Sudbina je uredila da se predstava kojom se Neda posle velike životne drame vraća u pozorište zove "Živećemo bolje".

"Radujem se što ću već za dve nedelje nastupiti pred zagrebačkom publikom", kaže glumica. "U naše pozorište vraćam se tek na jesen. Sada je već kraj sezone, tako da ću početi da igram tek od sledeće. Sve će biti dobro. Život teče dalje. Nisam raspoložena da pričam o onome što mi se dogodilo, ali ću vas, kao i do sada, obavestiti čim bude nešto novo."

Kako nam je Arnerićeva rekla, nema nikakvih problema s kretanjem, a dodaje i da su glasine o njenom lečenju u inostranstvu neistinite.

Neda Arnerić je 8. maja pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici na beogradskom Vračaru. Vest o nezgodi munjevito se proširila regionom. Posle prijema u Urgentni centar, lekari su samo saopštili da je glumica zadobila teške povrede i da ima povrede petog vratnog, prvog lumbalnog i 12. grudnog pršljena.

Iako doktori nisu želeli da daju bilo kakve prognoze o njenom oporavku, već posle dva dana za "Novosti" je potvrđeno da Neda neće morati na operaciju. Detaljni pregledi u Urgentnom centru pokazali su da je imala mnogo sreće u nesreći - nije povredila kičmenu moždinu, nije imala unutrašnja krvarenja i pomerala je ruke i noge. Brz oporavak Nede Arnerić javnost je prijatno iznenadio. Protekao je bez komplikacija i glumica je posle 11 dana lečenja, 20. maja ujutru, otpuštena iz Kliničkog centra Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: