Trupa Ballet Magnificat na turneji po Srbiji

Američka belatska trupa “Ballet Magnificat”, u okviru svetske turneje, gostovaće od 9. do 11. maja i u gradovima Srbije, najavio je danas organizator, udruženje "Krugovi umetnosti". “

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2016.

13:46

Trupa Ballet Magnificat na turneji po Srbiji

Ballet Magnificat" nastupiće 9. maja u velikoj sali Doma omladine Beograda, 10. maja u Novosadskom pozorištu i 11. maja u svečanoj sali PMF-a u Kragujevcu. Njihov ponovni dolazak u Srbiju imaće humanitarni karakter, kao i prošle godine kada je prikupljena znatna pomoć za decu kojoj je potrebna transplantacija bubrega, podsećaju organiztori.

Sredstva od prodatih karata za predstavu “Licem k licu”, koja će se igrati 9. maja u Domu omladine Beograda, biće upućena deci bez roditeljskog staranja, udruženju „Centar Zvezda“. Predstavom u Novom Sadu pomoći će se udruženju “Izaberi život”, dok prihod od predstave “Putovanje rasipnika”, koja je na programu 11. maja, otići udruženju “Dečja misija”.

Baletska predstava "„Licem k licu“" je savremena priča o dve profesionalne plesačice, koja uvodi publiku iza kulisa baletskog života. Život prve plesačice ispunjen je neobičnom radošću i slobodom, a život druge junakinje porocima i lakom zabavom, što joj ne donosi ništa osim duševne praznine i nezadovoljstva.,

Priča obuhvata delove iz klasičnog baleta „Don Kihot". Karte po ceni od 500 dinara prodaju se putem mreže Eventima i na blagajni Doma omladine Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: