"Starlete: (ne)poželjni društveni uzori"

Kulturni centar Beograda i Izdavačka kuća "Klio" organizuju u galeriji "Artget" do 5. decembra "Razgovore o politici uzora".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2015.

09:18

Default images

Prva tema je "Starlete: (ne)poželjni društveni uzori", a slede "Plagijat: rasprodaja dostojanstva i otimanje statusa", "Uzbudljivi gradovi: proizvodnja mitova i kreativne energije", "Diplomatija kulture: mi u inostranstvu, inostranstvo u nama" i "Elite danas - ko diktira društvena pravila".

U seriji razgovora učestvovaće Goran Marković, Jovo Bakić, Ivana Stefanović, Dragoljub Mićunović, Milomir Marić, Gordana Suša, Zoran Hamović, Maja Vukadinović, Jovana Gligorijević, Nebojša Bradić, Sreten Vujović, Maja Lalić, Petar Peca Popović, Jasna Dimitrijević, Vladimir Novaković.

Govoriće i Vera Pavlović Lončarski, Anja Suša, Vida Ognjenović, Milena Dragićević Šešić, Biljana Srbljanović, Aleksandar Mandić, Mila Turajlić, Vigor Majić, Dragoljub Petrović, Slobodan Bubnjević, Olivera Stošić Rakić i drugi.

Serijom od pet razgovora u Kulturnom centru Beograda organizatori žele da pokrenu širi dijalog o ključnoj temi našeg vremena i dobiju podsticajne odgovore od važnih aktera javne scene. Predviđen je i nastavak razgovora u gradovima širom Srbije, gde će o zadatoj temi govoriti najistaknutiji predstavnici lokalnih zajednica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: