Deveti Kustendorf od 22. do 27. januara na Mokroj Gori

Deveti Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" biće održan od 22. do 27. januara sledeće godine na Mokroj Gori, objavljeno je na zvaničnom sajtu manifestacije.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

11:47

Default images
Foto: Tanjug

Detalji o filmskom i muzičkom programu "Kustendorfa" biće objavljeni tokom narednih nedelja, a konkurs za takmičarski program je u toku.

U takmičarskom programu prikazuju se igrani, dokumentarni i animirani filmovi do 45 minuta trajanja, mladih filmskih autora i studenata filmskih škola.

Popunjen formular za prijavljivanje, koji se može preuzeti sa sajta www.dropbox.com, treba poslati, zajedno sa internet vezama za filmove, do 1. decembra na adresu: kustendorffestival@gmail.com.

Popunjene prijave i filmove moguće je poslati i na adresu: Rasta International, Milorada Mitrovića 15, 11000 Beograd, Srbija.

Odabrani filmovi takmičiće se za nagrade "Kustendorfa", a njihovi autori će biti pozvani da prisustvuju festivalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: