Džoni Dep: Svi moji likovi su gej

Džoni Dep nedavno je učestvovao u jednočasovnim razgovorima na temu njegovog novog filma “Black Mass”.

Kultura

Izvor: Guardian

Utorak, 10.11.2015.

12:36

Default images
Foto: Beta / Jordan Strauss/Invision/AP

Ne obazirući se na prisutne, izvukao je cigaretu i zapalio je. Iako se nekima u publici doslovno oteo uzdah zaprepašćenja, on se nasmejao: “Prskalice su previsoko”, rekao je on.

Dep je govorio o svom liku Vajtliju Balgeru u gangsterskoj drami Skota Kupera, ali se dotakao i mnogih drugih tema iz svoje karijere. Predstavljamo vam najinteresantnije delove razgovora:

Ne čita opise scena

Glumac je rekao da čita kompletan scenario pre nego što prihvati projekat, ali tokom pripremanja za ulogu, obraća pažnju samo na dijaloge.

“Ne gledam uopšte opise scena. Zašto moram da znam šta će se desiti? Mislim da je ovako mnogo prirodnije”, rekao je Dep.

“Zato je on genije”, dobacio je Kuper.

Retko gleda svoje filmove

“Mrzim da gledam sebe na ekranu. Ne podnosim to”, rekao je Dep, dodavši da je napravio izuzetak s filmom “Black Mass”. “Bio sam vrlo nervozan”.

“Svi moji likovi su gej”

Dep se prisetio situacije zbog koje je umalo otpušten sa snimanja prvog dela “Pirata s Kariba”, jer su čelnici Diznija bili užasnuti njegovim sumanutim predstavljanjem lika Džeka Speroua.

“Načuo sam da kažu: ‘Dođavola, Džoni Dep će uništiti film! Šta je ovo? Je l' pijan? Je l' gej?’”

Kasnije se susreo sa osobom iz samog vrha kompanije. “Pitao me je da li je lik gej, a ja sam mu rekao: ‘Zar nisi znao da su svi moji likovi gej?”

Njegova ćerka misli da je “čudan”

Dep kaže da njegova deca još nisu gledala “Black Mass”, ali da se ne plaši tog trenutka.

“Videli su i mnogo gore”, rekao je on kroz smeh.

Naime, kad je gledala “Čarlija i Fabriku čokolade” (film koji on još nije pogledao), njegova ćerka Lili Rouz mu je rekla da je “totalno čudan”. “Tada sam shvatio da sam sve uradio kako treba”, rekao je Dep.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: