Rođendan galerije Singidunum

Poznata beogradska galerija Singidunum u utorak obeležava svoj 35. rođendan izložbom slika Bisere Veletanlić, ali i mini koncertom na kojem će ona nastupiti sa Vasilom Hadžimanovim.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 06.07.2015.

09:56

Default images
foto: galerijasingidunum.com

Kako najavljuju iz Singidunuma to će biti jedinstvena prilika da posetioci uživaju u slikama te višestruko talentovane umetnice koje do sada nije izlagala, a koje su nastajale tokom poslednjih 30 godina.

Galerija Singidunum je jedinstvena izložbeno-prodajna galerija koju je osnovao ULUPUDS 1980. i, kako navode, veoma se ponose kvalitetom i brojem samostalnih i kolektivnih izložbi koje su uspešno organizovali tokom tog perioda.

Pored izložbi, Singidunum ima i prodajni deo koji se bavi promovisanjem primenjene umetnosti. U toj galeriji se uvek mogu naći unikatni umetnički eksponati, kao što su slike, grafike, akvareli, kopije ikona, keramoskulpture, utilitarna keramika, slikani tekstil, aksesoari, suveniri... koji su uradili članovi Udruženja, eminentni umetnici različitih generacija i autorskih rukopisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: