Sprema se “Džejms Bond: Mjuzikl”

“Džejms Bond: Mjuzikl” imaće premijeru krajem 2017. ili početkom 2018. godine. Još uvek se ne zna da li će se izvoditi na Brodveju ili u Las Vegasu.

Kultura

Izvor: NME

Subota, 04.07.2015.

12:51

Default images
Foto: Beta / AP

Producent ovog mjuzikla biće Meri Salcmen, čiji je otac Hari Salcmen producirao devet filmova o Džejmsu Bondu, a neki od njih su “Goldfinger” i “Dijamanti su večni”. Scinario za mjuzikl biće originalan, neće se oslanjati ni na jedan Bondov film. Muziku će napisati kantri muzičar Džej Henri Vajs.

Meri Salcman je rekla da će se u mjuziklu naći nekoliko klasičnih Bond negativaca, nekoliko putpuno novih, kao i Bond devojka.

“Trenutno radimo na predstavi. Najverovatnije ćemo je završiti krajem 2017. ili početkom 2018. Još uvek nismo sigurni gde će biti premijera. U opciji su Brodvej i Las Vegas. Takođe, glavne uloge ćemo objaviti naknadno” rekla je Meri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: