EXIT žurka zagrevanja na Banging Summer Areni

Ovog petka na Banging Summer Areni održaće se žurka zagrevanja za EXIT Avanturu, koja počinje sledeće nedelje.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 01.07.2015.

14:18

Default images

Više od 2.000 ljudi će se 3. jula okupiti pod otvorenim nebom u Savamali uz energične zvuke elektronske muzike.

Letnja Avantura sa dva festivala u dve države kreće iz Novog Sada na Petrovaradinskoj tvrđavi. EXIT festival će se održati od 9-12. jula, sa više od 500 izvođača na više od 20 bina. Posle četiri dana i noći neprestane zabave u kampu, na dunavskim plažama i širom tvrđave, Avantura kreće dalje na jug sve do primorja susedne Crne Gore.

Sea Dance festival, koji se održava od 15-18. jula, nalazi se na čuvenoj plaži Jaz. Na ovogodišnjoj dodeli Evropskih festivalskih nagrada za 2014. godinu, morsko poglavlje EXIT Avanture proglašeno je za pobednika u kategoriji najboljih evropskih festivala do 40.000 posetilaca i time se Sea Dance pridružio prethodno nagrađenom EXIT festivalu koji je osvojio Grand Prix za 2013. godinu, a ove je godine ponosni vice šampion u glavnoj kategoriji najboljih evropskih festivala.

Hardwell, Martin Garrix, Manu Chao La Ventura, Emeli Sande, Motorhead, Roisin Murphy, The Prodigy, John Newman, Tom Odell, Rudimental DJ, Capital Cities, Clean Bandit, Milky Chance i mnoga druga imena gostovaće na ovogodišnjem festivalu.

Zagrevanje u Banging Summer Areni počinje u 23 sata , a predstaviće se neki od najboljih domaćih dubstep izvođača: Rebel B Bass Codon, Toprek i Damian Selecta. Rebel B je producent i di-džej elektronske muzike iz Beograda, koji iza sebe ima veći broj izdanja za internacionalne izdavačke kuće. Osnovao je međunarodni muzički brend Balkan Dubstep Unit. Toprek je producent elektronske muzike koji je karijeru je započeo kao trance producent i jedan je od dvojca Alternative Control. Iza sebe ima mnoštvo izdanja i jedan je od počasnih članova Balkan Dubstep Unit-a. Damian Selecta je dubstep di-džej iz Beograda.

Ulaz na jedinu zvaničnu EXIT Warm-Up žurku u organizaciji Belgrade Banging-a biće samo 200 dinara, a od jedan posle ponoći 300 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: