Plesno takmičenje "World Bboy Championships" u DOB-u

U Domu omladine Beograda u subotu i nedelju, 30. i 31. maja, biće održano plesno takmičenje "World Bboy Classic Balkan Qualifier”.

Kultura

Izvor: Tanjug

Petak, 29.05.2015.

14:07

Default images
ilustracija

U pitanju je plesna manifestacija koja okuplja plesače iz cele Evrope i pruža im šansu da se kvalifikuju direktno na jedno od najprestižnijih brejkdens takmičenja "World Bboy Championships".

Iako je prvo bila planirana kao manifestacija na kojoj će biti plesači sa Balkana, usled velikog interesovanja takmičara iz cele Evrope, organizaciono je podignuta na viši nivo i pozvane su renomirane sudije iz Slovenije, Francuske, Ukrajine i Sjedinjenih američkih država.

Svakodnevno pristižu nove prijave, a za sada su se najavili plesači iz više od deset zemalja, navode iz DOB-a.

Pored samih kvalifikacija za "World Bboy Championships" plesači će moći da se takmiče i u hip-hop kategoriji u kojima nastupaju ''2 na 2''.

Takođe, postoje i odvojene kategorije za decu, a osim takmičenja biće održane i radionice koje će voditi sudije ovog takmičenja, na kojima će preneti svoje iskustvo, ne samo plesno već i životno.

Foto: William Hamon/Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: