Predavanje o vampirima u knjižari Plato

U beogradskoj knjižari Plato sutra će predavanje "Legenda o besmrtnosti: Vampir u folkloru, književnosti i filmu" održati dr Tomislav Longinović, profesor slavistike i uporedne književnosti na Univerzitetu Viskonsin.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.05.2015.

12:26

Default images
Foto: Thinkstock

Predavanje je događaj kojim se najavljuje 2. Festival fantastične književnosti "Art-Anima" koji će biti održan od 2. do 4. juna u knjižari Plato.

Cilj manifestacije je da se predstavi aktuelna produkcija te vrste književnosti kako u svetskim tako i regionalnim okvirima i pruži mogućnost mladim autorima i čitaocima da kroz predavanja i kreativne radionice steknu što jasniji uvid u njen značaj i domete.

"Art-Anima" se realizuje u organizaciji sajta za promociju fantastične književnosti "Art-Anima, Udruženja građana "Punkt.rs", izdavačke kuće "Čarobna knjiga" i "Platoa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: