Imenovan odbor Oktobarskog salona

Skupština Beograda imenovala je 25. februara likovnog kritičara Dejana Đorića za predsednika Odbora Oktobarskog salona sa mandatom od četiri godine i četiri člana tog tela.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 25.02.2015.

16:08

Default images
Sa 55. Oktobarskog salona (Foto: Beta / Emil Vas)

Za članove Odbora Oktobarskog salona imenovani su vršilac dužnosti direktora Kulturnog centra Beograda Ivona Jevtić i vizuelni umetnici Božidar Plazinić, Đorđe Stanojević i Nikola Božović.

Skupština Beograda razrešila je dužnosti dosadašnjeg predsednika Odbora salona Vladislava Šćepanovća i članove Nedu Knežević, Mišel Blanušu, Srđana Dileta Markovića i Miu David.

Šćepanović i bivši članovi Odbora Oktobarskog salona podneli su ostavke posle odluke Skupštine Beograda da ta manifestacija postane bijenalna.

Skupština Beograda razrešila je dužnosti članove Odbora Beogradskih muzičkih svečanosti BEMUS Biljanu Radovanović i Dubravku Jovičić koje su podnele ostavke, a umesto njih imenovane su novinarka Marina Stefanović i pijanista Miloš Pavlović.

-- Pročitajte i Oktobarski salon: Stvari koje su nestale --

Dužnosti je razrešena i članica Odbora međunarodne dečje manifestacije "Radost Evrope" Olivera Ježina, a umesto nje za člana je imenovan vršilac dužnosti direktora Dečjeg kulturnog centra Beograda Dragan Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: