FIST: Suočavanje je počelo

U okviru promotivne kampanje za jubilarni, deseti Festival internacionalnog studentskog teatra FIST 10, koji se održava u Domu omladine od 14. do 16. novembra, posetioci će imati prilike da se suoče sa očekivanim i neočekivanim pitanjima u FIST kutiji, u samom centru grada.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 07.11.2014.

14:21

Default images

U skladu sa ovogodišnjim konceptom festivala - "Suočavanje", FIST tim je realizovao svojevrsnu, naizgled neobičnu kampanju sa idejom da podstakne pojedinca na suočavanje. Suočavanje, onako kako ga vidi tim FIST-a, predstavlja svojevrsnu borbu kroz koju bolje upoznajemo sebe i druge, te jedini način da se započne odlučna, aktivna potraga za razbijanjem brojnih zabluda, rešavanjem izazova i napredovanjem u životu.

Kroz niz zanimljivih pitanja koja su nam svima bliska i koja usled brze svakodnevice često zanemarujemo, svako će imati priliku da zastane i suoči se svim onim što večito vreba iza ćoška. Ulaskom u FIST kutiju za suočavanje za trenutak ostavljate po strani svakodnevne obaveze, ustaljene norme i društveno prihvaćene stavove. Prepušteni ste pitanjima izazivača unutar FIST kutije i sami sebi.

Kampanju su podržali i u FIST kutiji su se do sada suočili: Nebojša Romčević, Ivana Vujić, Marko Kon, Marko Šelić Marčelo, Mirjana Karanović, Ivan Mihailović, Nemanja Oliverić, Nikola Đuričko, Vladimir Tešović, Uroš Jovčić, Nenad Nenadović, Aleksandar Sedlar, Viktor Savić.

Tokom tri dana trajanja festivala, FIST će posetiti studenti akademija iz Italije, BiH, Rusije, Hrvatske i Mađarske. Pored predstava, u okviru FIST-a biće organizovane i radionice, izložbe, koncerti, tribine, žurke ali i FIST radio, koji će svoj program emitovati na internetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: