Šta nas očekuje u 6. sezoni KC Grad?

Nova, jesenja izlagačka sezona u Velikoj galeriji Kulturnog centra grad će biti nastavljena početkom septembra, a ponedeljak veče se vraća sa pauze, pa novu sezonu "Delikatesnog ponedeljka" otvara jedan od najrespektabilnijih street artista Lortek sa svojom Mofos ekipom.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

13:02

Default images

Iz muzičkog programa iz KC Grada izdvajaju nastupe: zvezde iz Memfisa Amy LaVere, domaćih americana gurua Ane Ćurčin i Dukata, sastava iz Sietla Lemol i najavljuju početak underground serijala Technopolis i vikend otvaranja sa Beogradskim šlagerima 5. septembra.
Foto: Promo KC Grad
Tu je i matine-klupski maraton zakazan za 6. septembar, koji će okupiti dve generacije beogradskih di-džejeva u dvanaestosatnom muzičkom prazniku i zvezde garažne rock scene Džeka Oblivianoma (SAD) i domaćeg Repetitora koji zatvaraju prvi muzički vikend u novoj šestoj sezoni, u nedelju 7. septembra.
Foto: Promo KC Grad
U saopštenju je navedeno da je leto u Gradu bilo radno uz veoma posećenu izložbu "Kreativnost u Srbiji" na kojoj su bili predstavljeni radovi velikog broja domaćih dizajnera.

Tokom avgusta je zvanično počela i realizacija petogodišnjeg projekta "Frontiers in retreat" posvećenog odnosu savremene umetnosti i ekologije, a uz podršku EU programa za kulturu pa su ovih dana u gostima u rezidencijalnom programu KC Grad-a troje umetnika iz Finske, Francuske i Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: