Zeleno izdanje Mikserovog marketa

Tradicionalni “Mikser Design Market” inspirisan dolaskom proleća i ekologijom održaće se u nedelju, 6. aprila u Mikser Hausu.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 05.04.2014.

15:41

Default images

U okviru pratećeg programa marketa održaće se kreativna radionica za decu, kao i radionica “ModArtiraj modnu instalaciju” namenjena svima koji žele da se oprobaju u modnom dizajnu.

“Mikser Design Market” je prava destinacija za sve koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće ili da osveže enterijer svog doma neobičnim komadom nameštaja, kao i za one koji žele da kupe nekome zanimljiv i originalan poklon. Na manifestaciji će se ove nedelje predstaviti više od 40 dizajnera, kreativnih preduzetnika, zanatlija i proizvođača.

U okviru pratećeg programa marketa održaće se radionica namenjena posetiocima koji bi voleli da se oprobaju u modnom dizajnu i saznaju male tajne velikih dizajnera. Radionicu “ModArtiraj modnu instalaciju” vode dizajneri iz francuske visoke škole za modni dizajn “Mod’Art Beograd”, a učesnici će imati priliku da nauče osnove modnog i tehničkog crteža. Radionica traje od 13 do 16 časova, a učešće je besplatno.
Za najmlađe posetioce “Mikser Design Marketa”, pripremljena je kreativna radionica, na kojoj će deca uzrasta od 6 do 14 godina kroz igru razvijati svoju kreativnost. Radionicu, na kojoj će, uz pomoć plastelina i mašte, mališani stvarati čarobni, šareni svet, vodi Srđan Dimić. Mali vajari počinju da stvaraju svoja umetnička dela u 12 časova, učešće je 250 dinara, a prijavljivanje se vrši putem mejla: radionice@mikser.rs.

Učesnici ovonedljenog marketa u znaku zelene boje, proleća i prirode su: 2N, ABO STUDIO by Iva Ljubinković, Afro Blue, Andrijanabob, Atelje Broš i Sundry Art, Autorke moda, Bi Žu, Biljana Jelić, Bluffy jewelry - art copper jewelry, Bruka Notes, Curlylab, Daisy, Danijela Kovačević, Donum Art, DrawYourStep, Galerija1250, Glory Box, Gordana Timotić-Kuzmanović, iShe Soaps, Kaleidoskop Ceca, Lady Katrin, Lookie nakit, Luckymayica, Kinki unikatni nakit, Motor T Shirts, Masne Tied Up, Artdeco by Jelena, Mia Mia handmade cosmetics, Minja Tarle, Mirjana Dimitrijević, Marietta Con Fuoko, Mirjana Lečić i Dragana Petrović, Missy Bo tašnice, Mod’Art, Olivera Glišić, Plasmatis, Polka Dot Jewelry, Primavera decoupage, REdesign21, Samsara, Snežana Lučić i Aleksandra Milošević, Snežana Milenković, Sundri pop, Greška neočekivana, Svet staklenih perli, Sweet Stuff&Craft, Ugrcicdesign, Unikatne ogrluce lsd.

“Mikser Design Market: Green Edition” otvoren je za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: