"Popboks" prestao sa radom

Popularni web portal "Popboks.com" posle gotovo devet godina postojanja, 17.600 objavljenih vesti i 4.570 autorskih tekstova, u nedelju 25. avgusta objavio je da prestaje sa radom.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2013.

10:25

Default images

U saopštenju na sajtu kao razlog za ovakvu odluku nevedeno je sledeće: "od sužavanja i deprofesionalizacije domaće popkulturne scene koja je bila predmet našeg interesovanja, preko neatraktivnosti ovakvih poduhvata za reklamno tržište, do seobe online čitalaca na socijalne mreže."

"Hvala Buci, Ivanu, Aci, Nebojši, Goranu, Vuletu, Zoranu, Đorđu, Vladislavi, Stanislavu, Urošu S, Nenadu P, Marku A, Kristini, Sofiji, Draganu, Marku N, Jovanu R, Vanji, Vukši, Dariju, Sandri, Milošu C, Vladi Ž, Jeleni, Pavlu Z, Mirku, Milanu, Filipu, Pavlu, Luki, Mariji, Ceci, Urošu M, Dejanu O, Peđi, Vladimiru, Senki, Danilu, Jovanu V, Ani, Nenadu M, Ljubisavu, Simi, Milošu T, Nikoli, Darku, Dejanu S, Pavlu S, Nataši, Branislavu, Sonji, Igoru i ostalim autorima Popboksa. Posebno hvala onima koji su nam ostali verni u periodima volontiranja."

"Čitaocima se zahvaljujemo na poverenju, nadamo se da vam je bilo barem upola lepo kao nama. Stare tekstove Popboksa moći ćete i dalje da čitate na istoj adresi. Ako se u nekom trenutku steknu uslovi za neki novi život, javićemo!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: