Anica Dobra ponovo u "Fajrontu"

Naša poznata glumica Anica Dobra biće specijalni gost priredbe „Fajront Republika 3D“ koja se održava 15. novembra (21h) u bioskopu Kolosej u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2012.

16:08

Default images

Mnogi gledaoci sećaju se zabavnog gostovanja Anice Dobre u nekadašnjoj televizijskoj emisiji „Fajront Republika“. Anica je i dalje „dobra", a „Fajront Republika“ mnogo bolja nego ranije, u novoj formi živog izvođenja.

Petnaestog novembra Anica će zajedno sa „Fajrontovcima“ učestvovati u zabavnoj kombinaciji kabarea, pozorišta i stand up komedije.

Najavljena kao novi član stalnog benda „Kesa i Bombone“, glumica će zajedno sa voditeljem Zoranom Kesiæem, pevati čuvene pesme iz filmova u kojima je glumila.

Specijalni gost priredbe „Fajront Republika 3D“ biće i urnebesni stand up komičar, popularni Neša Bridžis.

B92 vam poklanja 2x2 karte za specijalno izvođenje „Fajront Republike“ sa Anicom Dobrom (15. 11. 2012. /21 h). Prijavite se na karte@b92.net ostavite ime, prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite „Fajront Republika 3D“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: