Ženske studije: dodiplomski program

Beogradski Centar za ženske studije upisuje dvadeset drugu generaciju studentkinja/studenata na jednogodišnji dodiplomski program. Studije su, kao i prethodnih godina, besplatne.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

10:14

Default images

Ako vas interesuje istorija feminizma i ženskog pokreta, ključni problemi feminizma dvadeset prvog veka, pojam odgovornosti kao odgovornosti građanki i građana, kao i kritički pristup tumačenjima nedavne prošlosti, posetite web stranicu Centra za ženske studije, i popunite prijavu za upis. Konkurs traje od 25. septembra do 5. oktobra 2012. godine.

Sve informacije o upisu i programu možete dobiti putem elektronske pošte: studijeroda@fpn.bg.ac.rs

Studenti i studentkinje koji/e uspešno završe dvosemestralne studije u Centru dobijaju sertifikat na srpskom koji ima nezvanično priznanje nekoliko univerziteta u svetu.

Program studija je zamišljen i kao priprema za postdiplomske studije, ukoliko želite da nastavite istraživanje u vezi sa pitanjima roda na master i doktorskim studijama na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: