BDW uživo na Wallpaper-u

Čuveni magazin za dizajn Wallpaper prenosi BDW 2012 uživo. Sa zvučnim imenima kao što su Ole Jensen, Héctor Serrano, Troika, Zaha Hadid Architects i Martino Gamper, teško je zamisliti da je Beogradska nedelja dizajna, relativno malo "dete" na srpskoj dizajn sceni imalo manje od deset godina da odraste.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 08.06.2012.

07:54

Default images

"Svi elementi ovog dobro podmazanog mehanizma pretvorili su ovu privatno finansiranu, neprofitnu nedelju dizajna u mesto susreta globalne dizajn scene, kreativnih industrija i modernog biznisa u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koje nikako ne treba pdopustiti," kaže organizator u svom saopštenju.

"Ovaj festival kreativne edukacije jedinstvenog imidža nesumnjivo raste iz godine u godinu, a 2012. godine predstavlja program sa mnogo zvezda i preko 50 predavača, radionica i hepeninga, od kojih se najviše toga odvija u prostorijama Narodne biblioteke Srbije, kultnog zdanja iz sedamdesetih godina."

"Od 4. do 10 juna, najvažniji događaj sedmog izdanja BDW-a biće svakako uspešna trodnevna konferencija SLOBODA NA KVADRAT, koja stavlja akcenat na scenarije, rešenja, modele i ideje za buduće inovacije u oblasti dizajna. Pod lepim zajednčkim nazivom "Najveći kreativni umovi 21. veka" okupljena je impresivna grupa predavača, koji su navedeni u nastavku."

Ne možete do Beograda? Od četvrtka, 7. juna u 12h, gledajte ovo dešavanje na našem sajtu Wallpaper.com gde će biti prikazan direktan prenos konferencije tokom sva tri dana.

(* Zbog ograničenja feed-a organizator ne može da garatuje da će live stream funkcionisati na svim uređajima)

http://www.wallpaper.com/design/wallpaper-live-streams-belgrade-design-week-2012-conferences/5856

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: