Počinje festival B-Link 2011

Novo izdanje festivala novih komunikacija B-link 2011. zvanično počinje danas, 14. novembra, u 20 časova u KC Grad u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.11.2011.

09:41

Default images

Svake godine, B-Link okuplja sve entuzijaste, zaljubljenika u nove tehnologije, internet aktiviste, marketinške stručnjake, one koji imaju šta da kažu, ali i one koji umeju da uzvrate, otvarajući razna pitanja koja imaju zajedničku polaznu tačku – komunikaciju.

Kako to i priliči jednoj beogradskom festivalu, B-link je mesto na kojem se sklapaju nove veze, poznanstva i poslovi, saopštili su organizatori povodom otvaranja festivala.

Ove godine UK Parobrod, KC Grad, Dom Omladine Beograd i O3ONE su četiri lokacije kojima će se ove godine odvijati ceo program.

Fokus ovogodišnjeg festivala biće kao i do sada na novim komunikacijama i tehnologijama kao i onim mestima gde iste nalaze najkreativniju primenu, a organizatori su najavili sledeće teme i diskusije:

Steve Jobs – Jednostavnost kao ultimativna kompleksnost.
Gledaj me pravo u monitor!
Kako na socijalnim mrežama da upadnem u reč?
Ko se boji cloud-a još? / Kako živeti od besplatnog?
Androidi su među nama.
Da li imaš sagovornika?
Čipom ću te, čipom ćeš me…
Kad čujem cvkut ptica pomislim „gotta re-tweet, gotta re-tweet!“
Brzim protokom u svet – Beograd 2020
Plati drugar! – Da li je Srbija stvarno spremna za sistem plaćanja i zarade putem interneta?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: