KC Grad ponovo otvara vrata

Kulturni centar Grad u Beogradu prvog septembarskog vikenda zvanično počinje treću sezonu, beogradskim festivalom svetlosti i muzičkim programom.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.08.2011.

11:56

Default images

KC Grad će u četvrtak, 1. septembra biti mesto na kome će zvanično biti otvoren beogradski festival svetla "Beograd svetlosti", besplatnom žurkom na kojoj će nastupiti Ewox, Biskoteka i Grasshoper.

U petak, 2. septembra zvanično će biti otvorena treća sezona u KC Grad, zabavom “All Shining Stars”, gde će nastupiti pioniri klupske underground scene Gordan Paunović, Vlada Janjić, Boža Podunavac i DJ Brka. Cena karte do ponoći 200 dinara, a posle ponoći 300 dinara

U subotu, 3. septembra biće otvorena koncertna sezona nastupom jednog od najzanimljivijih bendova sa naših prostora “Kralj Čačka”, a cena karte iznosi 300 dinara.

Iz “Grada” je uoči početka nove sezone za septembar najavljen bogat program koji će se sastojati od koncerata, klupskih večeri, predavanja, književnih večeri i izložbi, pa će tako publika biti u prilici da pogleda, između ostalog, gostovanje makedonske grupe Conquering Lion, prisustvuje svetskom kongresu PEN-a, izložbi Maje Popović, DJ nastupu Davida Carrette, koncertu Beogradskog sastava Petrol i septembarskoj izložbi “Moda za poneti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: