Umetnički konkurs HAA još 10 dana

Internacionalni umetnički konkurs Henkel Art.Award otvoren je još 10 dana. Domaći kreativci sa aspiracijama ka međunarodnoj umetničkoj karijeri mogu prijaviti svoje radove do 10. juna, a više detalja o načinu prijavljivanja zainteresovani mogu saznati na stranici www.henkel.rs.

Kultura

Izvor: PR

Sreda, 01.06.2011.

14:22

Default images

Tokom nedavno održanog Mikser festivala, obeleženo je 10 godina postojanja Henkel Art.Award. konkursa, na kome se svake godine takmiče umetnici iz 31 zemlje regiona centralne i istočne Evrope i centralne Azije. Proslavi je prisustvovao i Aleksandar Peković, zamenik gradskog sekretara za kulturu, a generalni direktor kompanije Henkel Srbija Georg Grasl pozvao je umetnike da do 10. juna prijave svoje radove.

„Za mene je 2005. godina, u kojoj sam pobedio na Henkel Art.Award. konkursu, bila prava prekretnica u karijeri, a vrata mnogih galerija u svetu postala su otvorena za moje radove“, preneo je svoja iskustva novosadski umetnik Petar Mirković.

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: