“Ratnici Šaolina” u Sava centru

Majstori borilačkih veština Ratnici Šaolina nastupiće u Sava centru 12. jula sa novim programom u okviru evropske turneje “The Spirit Within”.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 01.06.2011.

09:03

Default images

Kung Fu šou slikovito predstavlja retko viđene domete okretnosti, snage i veštine, a učesnici budističku meditaciju i rigoroznu obuku koriste u savladavanju najsloženijih borilačkih izazova. U programu učestvuje 22 majstora Kung Fu veština, uz sjajnu scenografiju i muziku, svetlosne efekte i brojne zanimljive kostime. Tokom nastupa koristi se 18 vrsta oružja, a zanimljivo je da je koreograf ove produkcije i zvanični koreograf ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu.

Predstavu “Ratnici Šaolina” do sada je širom sveta videlo više od pola miliona gledalaca svih uzrasta. Program je namenjen celoj porodici i naišao je na odličan prijem publike u celom svetu bez obzira da li su ljubitelji borilačkih veština ili ne.

Većina "Ratnika Šaolina" ima oko dvadeset godina i svi dolaze iz Kine, a najmlađi učesnik ima samo 10 godina. Bavljenje ovim veštinama su započeli između 3. i 4. godine života, a dok su na turneji, ratnici nastavljaju da praktikuju svoje mentalne i fizičke treninge, jer veruju da je mentalna snaga glavni faktor za uspešan nastup.

Ulaznice za nastup “Ratnika Šaolina” mogu se nabaviti na blagajni Sava centra po cenama od 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: