Novi spot za Artan Lili

Beogradska grupa Artan Lili objavila je novi spot za pesmu "Sajko".

Izvor: B92

Sreda, 22.04.2015.

17:20

Default images

Svojim singlovima sa prvog albuma su već dobro uzdrmali domaću i regionalnu rokenrol scenu, a u najnovijem, devetom po redu singlu pod imenom "Sajko", Artan Lili isporučuju energiju i poruku svojstvenu velikim rokenrol bendovima.

Pesmu je producirao Petar Rudić a mastering je urađen u londonskom Dr. Mix studiju. Video je režirala Marina Uzelac, snimljen je u beogradskom umetničkom studiju Drawing Dot, koji je u okviru svojih savremenih umetničkih aktivnosti ustupio prostor za njegovo snimanje.

“Nije bilo lako, ali još jednom smo se izborili sa problemima na najbolji mogući način”, kažu članovi grupe i od srca se zahvaljuju svima koji su im nesebično pomogli u realizaciji pesme i spota.

"Sajko" je deveti po redu singl sa istoimenog, debitantskog albuma grupe koji možete preslušati besplatno na sajtu benda.

Artan Lili će nastupiti u nedelju, 26. aprila, na Supernatural festivalu na Adi huji, a novosadska publika će imati priliku da ih pogleda na Trgu slobode, 9. maja, u okviru manifestacije Ritam Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: