Objavljena satnica Supernatural festivala

Deveti po redu Supernatural festival održaće se u nedelju, 26. aprila sa početkom u 12h

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

16:54

Default images

Supernatural festival će tačno u podne tradicionalno otvoriti dečiji hor Čarolija, a nakon njih po prvi put nastupiće mladi bend Pakleni Ribnikari, kao i hor Dečijeg kulturnog centra Beograd. Od 14 časova u nastavku muzičkog programa nastupaće sastavi Ničim izazvan, Artan Lili, Zemlja gruva i Braća Burazeri.
Ulazinica za deveti Supernatural festival ove godine je račun iz određenih beogradskih Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi. Kupovina dva Supernatural čaja po ceni od ukupno 400 dinara ili Supernatural čaj i Supernatural med po ceni od ukupno 550 dinara omogućava besplatan ulaz na festival za jednog posetioca.

Redovna cena ulaznice na dan održavanja Supernatural festivala iznosi 600 dinara, dok je program do 14 časova kao i svake godine, besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: