Prvi trejler za film „Batman V. Superman“

Uvek ste se pitali kako izgleda borba dva najpoznatija superheroja? Po svemu sudeći, vaša pitanja dobiće odgovore 2016. godine.

Izvor: B92

Subota, 18.04.2015.

10:57

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Izgleda da su glasine imale osnova. Dokaz za to je trejler koji se juče pojavio za film „Batman V. Superman: Dawn of Justice“.

Iako se još uvek o radnji filma ne zna gotovo ništa, priča o borbi dva superheroja je već uzburkala internet.

Ono što je poznato, to je da će u filmu Betmena tumačiti Ben Aflek, supermena Henri Kavil, a pored njih će se pojaviti i Ejmi Adams, Džeremi Ajrons, Lorens Fišburn, Dajan Lejn, Džesi Ajzenberg i mnogi drugi.

Režija je poverena Zaku Snajderu koji je već režirao sago u Supermenu iz 2013. godine „Man of Steel“, a takođe potpisuje blokbastere „300“ i „Watchmen“.

Premijera filma „Batman V. Superman: Dawn of Justice“ očekuje se 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: