Otkriveni novi detalji "Ratova zvezda"

Informacije o novom nastavku sage "Ratovi zvezda" stižu na kašičicu, ali je velika konvencija "Star Wars Celebration" u Anahajmu prilika da ipak saznamo nešto više. Uz predstavljanje novog trejlera za sedmu epizodu čuvene svemirske opere, troje glumaca je otkrilo i neke detalje zapleta.

Izvor: B92

Petak, 17.04.2015.

13:31

Default images

Nakon što smo na trejleru videli oboreni X-ving i imperijalni zvezdani razarač u pesku, rasturenu kacigu Darta Vejdera, bioničku ruku Luka Skajvokera, novi dizajn imperijalnih TIE boraca, "Milenijumski soko" i osmeh ostarelog Hana Soloa i Čubaku, glumac Oskar Ajzak koji nosi pilotsku uniformu Alijanse i tumači pilota Poa Damerona otkriva:

"Po je prokleto najbolji pilot u galaksiji. Na zadatak ga je poslala jedna princeza. Sreće lika koga tumači Džon Bojega (Fin, zadihani momak u oklopu stormtrupera, prim. nov) i njihove sudbine se zauvek isprepliću", rekao je Oskar.

Pretpostavlja se da je princeza Leja Organa (Keri Fišer), kao i da je oboreni X-ving koji vidimo na peščanoj planeti Džaku upravo onaj kojim upravlja Dameron.

Bojega nije želeo da otkrije više o tome zašto je njegov lik Fin toliko zbunjen i uplašen u svakoj sceni koju smo dosad videli.

"Fin je u neverovatnoj opasnosti. Način na koji reaguje na tu opasnost menja njegov život zauvek i lansira ga u univerzum Ratova zvezda na jedinstven način", kaže Bojega.

Dejzi Ridli, treća mlada snaga nove trilogije "Ratova zvezda", kaže da je njen lik Rej "samostalan" pre nego što se uplete u avanturu.

"Rej srećemo na planeti Džaku. Ona je 'skupljač' i sama se stara o sebi dok ne sretne drugoga, kada počinje njena avantura", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: