Sin Leonarda Nimoja snima dokumentarac o Spoku

Sin Leonarda Nimoja najavio je da će snimiti dokumentarac o njegovom životu i karijeri, posebno o ulozi Spoka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2015.

17:48

Default images
Foto: Beta

Dokumentarcem "Za ljubav Spoka" proslaviće se 50. godišnjica "Zvezdanih staza", a glumac Zakari Kvinto, koji igra modernu verziju Spoka u novoj franšizi, biće narator dokumentarca.

"To će biti počast mom ocu i Spoku. Imamo dosta materijala za rad jer je tata mnogo pričao o toj ulozi i bila mu je jako draga", rekao je Adam Nimoj.

Na ovom je projektu započeo je da radi s ocem pre njegove smrti, a čak su dva dana pre Leonardove smrti raspravljali o idejama za dokumentarac, piše "Varajeti".

U njemu će se pojaviti Vilijam Šetner, koji je glumio kapetana Džejmsa T. Kirka, a dokumentarac će se delom bazirati na dve Nimojeve knjige "Ja nisam Spok" i "Ja sam Spok" kao i na snimljenim intervjuima ovog glumca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: