Osvojite karte za film “I dalje Alis”

Osvojite 2x2 karte za večerašnju projekciju filma “I dalje Alis” u bioskopu Cineplexx Delta City.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2015.

11:57

Default images

Kada priznata profesorka lingvistike dr Alis Holand sazna da ima Alchajmerovu bolest u početnom stadijumu, svakog dana pomalo savladava umeće gubljenja. Najpre, Alchajmer znači gubljenje po ulicama Menhetna, ali ubrzo – suviše brzo za njenog muža i troje odrasle dece – znači i mnogo više. Međutim, iako ovo novo stanje stavlja njen brak na probu, Alis dobija priliku da se ponovo zbliži s najmlađom ćerkom Lidijom, s kojom se nikad nije slagala. Činjenica da Alis čitavog života izučava jezike i komunikaciju, postaje moćno sredstvo u borbi protiv mentalnog propadanja, ali to znači i da ima jedinstveno dodatno uznemirujuće shvatanje onoga što sledi.

Džulijen Mur je dobila Oskara za ulogu doktorke Alis Holand. Pored nje, u filmu glume Alek Boldvin i Kristin Stjuart.

Reditelj filma Ričard Glacer je preminuo 10. marta ove godine nakon dugogodišnje borbe sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom.

Posetiocima B92 sajta delimo 2x2 karte za večerašnju projekciju ovog filma u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte će osvojiti dvoje najbržih koji pošalju mejl na adresu karte@b92.net. U subjektu mejla obavezno napišite "I dalje Alis". Projekcija počinje u 20:45 a imena dobitnika će se naći na ulazu u bioskop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: