Parobrod: Muzička radionica Nikole Stajića

Veliki gitarski talenat i stipendista Berkli univerziteta, na kome trenutno pohađa peti semestar na odseku za gitaru, Nikola Stajić održaće muzičku radionicu u subotu, 28. marta u Ustanovi kulture Parobrod.

Izvor: B92

Sreda, 25.03.2015.

21:23

Default images

Broj polaznika besplatne muzičke radionice je ograničen a prijava je obavezna i šalje se na imejl:office@multikultivator.org.rs.

Radionica pod nazivom “Profesionalni razvoj karijere” posvećena je razvoju profesionalne muzičke karijere i predstaviće mehanizme i alate koji su, uz talenat i rad, neophodni za proboj i stvaranje karijere u internacionalnim okvirima.

Tokom radionice Stajić će polaznicima preneti pozitivna iskustva koja je stekao tokom audicija, a zatim i studija na Berkliju, ali i profesionalnom saradnjom sa kolegama muzičarima.

Stajić se bavi aranžiranjem, komponovanjem. Svirao je sa gitarskim virtuozom Tomijem Emanuelom, čiji je stipendista, pijanistom Džonom Novelsom, Danijelom Perezom, Vasilom Hadzimanovim, Džonom Patitučijem, Dejvom Libmanom, Mikom Gudrikom, Džonom Demijanom, Džejmsom Modijem.

Talentovani mladi gitarista već je uspešno realizovao dve radionice a držao je i majstorske časove za mlađe muzičare.

U susret radionici “Profesionalni razvoj karijere” on je poručio da mladi muzičari da bi sebe predstavili efektno, moraju da razumeju i vide sebe objektivno, da preispitaju ali ne i ograniče svoje obrazovanje, iskustvo, motivaciju,nagrade, želje i mogućnosti.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: