Leonardo di Kaprio u ulozi šizofreničara

Američki glumac Leonardo Dikaprio priprema se za složenu ulogu jednog šizofreničara koji je sedamdesetih godina optužen za silovanje i provale, prenosi američki časopis "Holivud reporter".

Izvor: Beta

Ponedeljak, 02.03.2015.

11:19

Default images
Foto: youtube printscreen

List navodi da se Di Kaprio (40) pet godina sprema za ulogu Bilija Miligana u filmu "The Crowded Room", po knjizi Danijela Kiajza.

"Uloga je posebno zahtevna jer je Miligan bio podvojena osoba i imao je najmanje 24 različite ličnosti", piše "Holivud reporter".

Di Kaprio je nedavno završio snimanje filma "The Revenant" meksičkog reditelja Alehandra Injaritua, koji je ove godine osvojio Oskara za "Čoveka pticu".

U vesternu "The Revenant" Di Kaprio glumi Hjua Glasa, lovca koga su prijatelji ostavili da umre kada ga je je povredio medved. Taj film stiže u bioskope ove godine.

Di Kaprio, koji se proslavio ulogom u "Titaniku" 1997, jedan je od omiljenih glumaca reditelja Martina Skorsezea. Glumio je u pet njegovih filmova: "Bande Njujorka" (2002), "Avijatičar" (2004), "Dvostruka igra" (2006), "Zatvoreno ostrvo" (2010) i "Vuk sa Vol strita" (2013).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: