Qrtoshow II okuplja vrh domaće rep scene

Drugi po redu Qrtoshow-u okupiće 28. februara u Palasu Šumadiji najbolje od domaće rep scene, najavljuju organizatori.

Izvor: B92

Utorak, 24.02.2015.

19:30

Default images

Gazda Paja, Bege Fank, Sale Tru, KBC Rodbina i mnogi drugi pridružiće se beogradskoj hip-hop grupi Kurtoazija na velikoj rep žurci, a podršku je pružio i glumac Viktor Savić, koji je od skoro i sam uspešno “uplivao” u rep vode.

Posle velikog uspeha prvog Qrtoshow-a u Domu Omladine ovoga puta će „energčna, zanimljiva i autentična trojka“, kako ih je nazvao časopis Rolling Stone, zajedno sa brojnim imenima rep scene, održati Qrtoshow II.

Muzički program pratiće vizuelno-umetnički kolektiv iz Beograda - La Krc, klaberskoj publici poznat po žurkama na Mikser i MAD festivalima, kao i u svim većim beogradskim klubovima.

Kurtoazija je tročlana ekipa sa Banovog Brda koju čine Twokey (Jovan Janković), Đexon (Nemanja Đerić) i Persan (Petar Sekulić). Prvu zajedničku pesmu snimili su 2007. od kada su počeli da osvajaju andergraund rep krugove, a od 2012. su izbacili nekoliko dobro prihvaćenih hitova koji su ih spojili sa širom publikom.

Početkom septembra 2014. je izašao njihov prvi album “Iz Svemira”, nakon čega su se za vrlo kratko vreme pojavili na svim velikim rep događajima.

Karte za Qrtoshow II mogu se nabaviti po ceni od 300 RSD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: