Hardvel 10. jula nastupa na Egzitu

Globalna superzvezda Hardvel (Hardwell) nastupiće prvi put na festivalu Egzit u petak 10. jula u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše novi album „United We Are“.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2015.

17:24

Default images

Visokotiražni hitmejker iz Holandije već drugu godinu zaredom drži apsolutno prvo mesto na svetskoj rang-listi di-džejeva, a ujedno je najmlađi kojem je to pošlo za rukom! Direktni prenosi spektakularnih živih nastupa kojima Hardvel redom osvaja najveće festivalske pozornice na planeti, zajedno sa spotovima i video-blogom, na sajtu Jutjbe u zbiru imaju više od pola milijarde pregleda!

On ima do sada nezabeležen uspeh na elektronskoj sceni, ali i predstavlja fenomen koji je odjeknuo u svetskoj muzičkoj industriji.

U samo nekoliko poslednjih meseci njegove producentske veštine osigurale su i najveće globalne zvezde kao što su Rijana, Coldplay, Eli Gulding i 30 seconds to Mars.

Pored popularnih remiksa, najveći uspeh Hardvelu doneli su njegovi hit singlovi „Spaceman“, „Countdown“, „Jumper“, „Apollo“ i brojni drugi. Pre pola godine izašao je i aktuelni album „United We Are“ uz hit singlove „Arcadia“, „Young Again“ i upravo objavljeni spot za pesmu „Sally“. Robert van de Corput već od četvrte godine počinje sa časovima klavira, da bi sa 11 godina jasno poželeo da postane di-džej. Sa neverovatnih 13 godina izdaje prvu ploču, a uz muziku ovog vunderkinda iz holandskog grada Brede, tokom narednih par godina publika pleše u najboljim klubovima u zemlji. Prilikom jednog od gostovanja na televiziji sa 16 godina, na pitanje voditelja, Hardvel odgovara da mu je san da postane najbolji svetski di-džej. Na svetskoj rang-listi di-džejeva debituje 2011. na 24. mestu, da bi godinu posle stigao na 6. a već sa 25 godina tinejdžerska želja postaje stvarnost i dve godine uzastopno Hardvel je i zvanično najtraženiji svetski di-džej i producent!

Ono što najviše izdvaja Hardvela kao fenomen savremene muzičke scene jesu živi nastupi čiji prenosi dostižu višemilionsku gledanost najvećih sportskih događaja. Tokom jednog od njih, čak 20% saobraćaja na Tviteru je išlo sa njegovim imenom širom svih delova planete, dok se na kraju ova društvena mreža nije privremeno ugasila pod opterećenjem! Upravo jedan od takvih nastupa, uz veliku obostranu želju, i na vrhuncu popularnosti, Hardvel će imati u Novom Sadu, u svetski jedinstvenoj dens areni, praćen fanovima koji ga već dve godine izdvajaju kao najtraženijeg di-džeja u anketama Egzita.

Ulaznice za festival Egzit prodaju se i dalje po ranim cenama od 5990, za Si dens 2990 dinara, dok se jedinstvena ulaznica za više od deset dana Egzit avanture od Petrovaradina do Jaza, može nabaviti za samo 6990 dinara putem sajta www.exitfest.org. Za sve koji žele da pored ulaznica na vreme osiguraju prevoz i smeštaj na oba festivala, kompletni paketi mogu se pronaći na sajtu www.exittrip.org, zvaničnoj turističkoj agenciji Egzita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: