Stiže nova Fantastična četvorka (VIDEO)

Nova "Fantastična četvorka" postaće deo talasa superherojskih blokbastera koji će zapljuskivati bioskopske sale očigledno tokom cele decenije, a prvi trejler za film koji stiže 6. avgusta je upravo objavljen.

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

15:01

Default images

Najdugovečniji Marvelov tim superjunaka će doživeti svoje četvrto filmsko izdanje, ali će ovoga puta ekipa biti nešto drugačija i ovaj film, od koga fanovi očekuju mnogo, predstavlja ribut franišize. Novu "Četvorku" čine Majls Teler (Gospodin Fantastični), Kejt Mara (Nevidljiva žena), Majkl B. Džordan (Čovek Baklja), Džejmi Bel (Stvor) i Tobi Kebel (Doktor Dum).

Fantastična četvorka je film studija 20th Century Fox, koji je zasnovan na istoimenom stripu Stena Lija i Džeka Kirbija. Film je režirao Džoš Trenk, poznat domaćoj publici po filmu Hronike iz 2012. godine.

Scenario potpisuje Sajmon Kinberg (X-men: Dani buduće prošlosti, Šerlok Holms, Gospodin i gospođa Smit).

"Predstavljamo priču koja se odigrala pre priče u originalnim filmovima. Sve zavisi od toga od kojih stripova krenete. Postoje neki, kao na primer poslednji stripovi, koji će ispričati ovu priču. Dakle, to je priča koja opisuje poreklo Fantastične četvorke i koja ih prati pre nego što su zaista saznali da su superheroji. Likovi su stariji od srednjoškolaca, ali nisu kompletno formirani kao odrasli ljudi. Ako ništa drugo, film je punoletstvo cele priče", kaže on.

Posebno se izdvaja u najnovijem ostavarenju lik Doktora Duma, koga tumači Tobi Kebel. Kebel je do sada glumio u mnogo velikih i manjih, ali prepoznatljivih filmova poput Čarobnjakov šegrt, Princ od Persije: Pesak vremena, Gnev Titana, Rokenrola i savršeno se uklapa u Trankovu viziju filma: neko ko je poznat, ali ne i slavan i ko bi ovim filmom to mogao postati.

Pogledajte trejler:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: