"Melodija" u Roterdamu, Beogradu, Nišu...

Igrani film "Melodija" autora Bernara Belefroa, koji večeras učestvuje na festivalu u Roterdamu, moći će istovremeno da vidi publika u tri srpska bioskopa - Fontana (Beograd), Eurosinema (Subotica) i Kupina (Niš), kao i u više dvorana u Evropi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

11:27

Default images
Iz filma Melodija

Tako će postati deo inovativnog programa IFFR Live, prvog takvog u svetu, koji se održava simultano u 39 evropskih bioskopa od 24. do 28 januara, tokom 44. Međunarodnog filmskog festvala u Roterdamu.

Reditelj Belefroa je svoj drugi film snimio u koprodukciji Belgije, Luksemburga i Francuske, sa zvezdom u usponu Lusi Debej i Rašel Blejk. One su podelile nagradu za najbolju glumicu jesenas na festivalu u Montrealu.

"Melodija" je emotivna priča o odnosu mlade surogat majke sa ženom za koju nosi bebu. Publika u svim bioskopima moći će posle premijere da putem live streaming veze pozdravi reditelja i ekipu filma, koji će biti u Roterdamu, da razgovara sa njima i postavlja pitanja preko Tvitera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: