Bob Dilan: Da nisam muzičar, bio bih profesor

Ikona popularne muzike Bob Dilan izjavio je u nedavnom intervjuu da bi, da kojim slučajem nije postao muzičar, verovatno bio profesor.

Izvor: B92

Petak, 23.01.2015.

14:55

Default images
Foto: Beta/AP

Dilan je za dvobroj magazina AARP za februar i mart, rekao u intervjuu: "Ako bih morao sve ispočetka, bio bih profesor", i dodao da bi verovatno predavao istoriju Rima ili teologiju.

Dilan će 3. februara objaviti novi album "Shadows In The Night", sa obradama pesama iz perioda od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog veka. Među njima biće standardi "Autumn Leaves", "That Lucky Old Sun" i "Stay With Me".

Ove pesme je snimio i Frenk Sinatra.

Dilan je izjavio da bi Sinatra "bio zadivljen što sam obradio ove pesme sa petočlanim bendom".

Pedeset hiljada čitalaca magazina AARP dobiće besplatno po primerak novog Dilanovog albuma.

Za pozne albume poput "Time Out Of Mind" ili "Love and Theft" Dilan je dobio neke od najboljih kritika u karijeri.

Dilan je još prošle godine objavio prvu pesmu „Full Moon and Empty Arms“, a nedavno se pojavio i drugi „singl“ sa „Shadows in the Night“ – obrada klasika „Stay with Me“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: